Telma

Deadlines ... ik ben er dol op. Soms. Wat extra druk om goed te kunnen functioneren en creatief te zijn. In huis slingeren notitieboekjes rond met to do's. Huishoudelijke taken, dringende zaken, afspraken, boodschappenlijstjes,  ... sommige met deadline, andere dan weer niet.

Enkele weken geleden volgde ik een workshop Telma onder leiding van Mamuska. Het kleed was niet helemaal af.  Ik moest nog de mouwen rimpelen en inzetten, omzomen ... en de knopen aan het kleed naaien. En aan dat laatste heb ik nu toch wel een hekel zeker?! Gevolg: een maand na de workshop nog steeds geen afgewerkt kleed :-( Vakkundig drukte ik het uitstelgedrag de kop in en noteerde ik op donderdagavond een to do in mijn boekje. Deadline= vrijdagavond. Probleem: ik moest nog 10  knopen kopen én aan zetten. Voor ik naar het werk ging, vond én kocht ik de perfecte knoopjes en tijdens de middagpauze zette ik snel de knoopjes aan. Snel omkleden en voor de opendeur mét een nieuw kleedje aan! I love deadlines :-)

Stof en fournituren: Koekepeertje

Een volledige foto volgt ...

1 reactie op “Telma”

  1. Mamuska, 7/05/2014 om 23:12:19

    Oh super zeg! PRACHTIG!!!!!!

Plaats een reactie