the Harlequin dress

Terwijl papa en zijn dochters eerder deze week de ogen gericht hielden op het scherm en hevig supporterden (of gewoon chips aten en in de zetel luierden), tekende ik een patroontje over uit het wintereditie van La Maison Victor: de Harlequin jurk. Een eenvoudig jurkje met aangesneden mouwen. Het leuke zomerse katoentje heb ik hier gekocht. Vastbesloten om mijn eigen twist eraan te geven ging ik aan het werk. Het patroon paste ik aan: net onder de schouders sneed ik het patroon door.  Met als kers op de taart: 4 leuke knoopjes net onder de schoudernaad. It fits me like a glove ...

Eerder deze maand maakte ik ook al een jurkje uit de eerste editie van het tijdschrift. Het kleedje bleek ondertussen al party-proof! :-) Foto's volgen ...

1 reactie op “the Harlequin dress”

  1. Evelien, 23/06/2014 om 22:58:17

    Dat ziet er een heel leuk jurkje uit. Zou ik me ook nog durven aan wagen. #projectje,zomer#

Plaats een reactie