Zeg het 'ns met ... kaarsjes!

Eind deze week neem ik afscheid van mijn klas. Volgend jaar zwermen ze uit, gaan ze elk hun eigen weg, hun eigen toekomst. Vol vertrouwen wuiven we hen uit en zeggen we 'tot ziens'! Helaas verlaten ook enkele collega's het team. Met spijt in het hart, zal ik ook hen uitwuiven. De leuke herinneringen, de fijne momenten samen bewaar ik in mijn hart en ook tegen hen zeg ik straks 'tot ziens' mét een cadeautje.

Vorig zomer tijdens een grote opruimactie op school, belandde een doos vol oude (maar nog ongebruikte) kaarsen bijna in de afvalcontainer. Daar kan ik vast nog iets mee doen, dacht ik en nam de doos mee naar huis waar ie bovenop de kast belandde ... tot vorig weekend. De doos haalde ik vanonder het stof en maakte er nieuwe kaarsen mee.  Een gerecycleerd cadeautje voor toffe collega's!

Plaats een reactie