Kids @ work

Knutseldagen, zo noem ik ze. Dat zijn van die dagen waarop onze bengels de knutselkast omwoelen op zoek naar doosjes, karton, verf, lijm, parels, papier ... en de hele dag willen knutselen. Zalig vinden ze dat! Ook Nora is dol op schilderen (lang leve de degelijke schildersschort!) en knippen (ofte vellen papier tot snippers herleiden). 't Voorbije weekend werden er ten huize Vernieuwe lustig geschilderd, gestempeld, getekend en geplakt.

Op zaterdag kwam vriendje Kobe spelen. Fien en Kobe knutselden een mobiel. Hartjes van piepschuim werden rood geschilderd, met een wc-rolletje werden hartjes gestempeld, een kaasdoosje werd geschilderd en tenslotte werden er leuke lintjes gekozen! Met eenvoudige materialen werd een leuk knutselwerkje gemaakt!

Op zondag ging Marth aan de slag met een rode, roze en paarse knopen en een schildersdoekje.

1 reactie op “Kids @ work”

  1. Oma Linda, 27/01/2015 om 16:51:18

    En oma ziet dat het gezellig was.... Bravo aan de artiesten!

Plaats een reactie