blue week

Deze week sloeg het blue monday gevoel toe in huis. Volgens de regels van de kunst (hum?) valt het fenomeen op de maandag van de laatste week van januari ... tja, hier niet dus en om helemaal moeilijk te doen maakten we er dan ook maar een blue week van. Over het bestaan wordt hardop getwijfeld maar 't gevoel was er wel. Kinderen (en bijhorende ouders) die moeilijk uit bed geraken, amper goesting om aan de slag te gaan en vooral erg prikkelbare kinderen.

Woensdagnamiddag vond ik een briefje op mijn bureau: een uitnodiging van dochterlief Marth voor een feestje! En wat voor een feestje: in haar kamer werd de volumeknop (bijna) helemaal opengedraaid en Let it go knalde door de boxen! We bakten samen cupcakes. De geur van vers gebak in huis maakt een druilerige dag sowieso al beter en daarna versierden we samen de cupcakes. Instant happiness en ... smullen maar!

Plaats een reactie