Jules is in da house!

Vandaag hebben we een logé in huis: Jules! Trots met Jules in de ene hand en met zijn rugzakje in de andere hand kwam Nora aangerend. Naar aanleiding van het thema logeren, krijgen alle kleuters de klaspop een dagje mee naar huis.

Wat een meevaller: vandaag is het woensdag en dat betekent dus dat er extra-Jules-times is! Er werd gespeeld, gelachen, geknutseld, gedanst, geknuffeld, tv gekeken ... Jules genoot zichtbaar van de belangstelling. Ook de babystoel werd opnieuw bovengehaald en Jules kreeg een plekje aan tafel, naast Nora. Voor de gelegenheid naaide ik een slabbetje voor onze gast.

Enkele jaren geleden naaide ik een joggingspakske voor Jules. Deze keer maakte ik het mezelf makkelijker: zijn logeerrugzakje werd aangevuld met een dekentje.

Plaats een reactie