Sky top

Opnieuw een druilerige dag! Tijd misschien om de onafgewerkte projecten eens onder handen te nemen. Eind juni viel opnieuw een La Maison Victor in de bus. Mijn oog viel op een simple recht topje. In mijn stoffenkast vond ik een soepel katoentje en vol enthousiasme ging ik aan het werk. Snel merkte ik dat het patroon niet helemaal in verhouding was. Ik paste het topje aan: minder breed, iets gecentreerder en langer. Ook de boothals kon me niet bekoren: twee doorstikte plooitjes zorgen voor een minder brede hals. Mijn enthousiasme was al flink getemperd (en het topje belandde op mijn strijkplank en raakte - eerlijk gezegd- bedolven onder mijn teerbeminde strijk). Vandaag werkte ik het topje eindelijk af: omzoomen en knoopjes aanzetten. Of er een volgende versie komt? Mmm ... misschien maar alvast geen katoenen versie meer (in tegenstelling tot het stofadvies van LMV)!

Verder werkte ik nog t-shirts af voor mijn bengels. Lang leve bandwerk! Een leuke kersen tricot in combinatie met een goed patroon, zorgt voor een geslaagd project! (De foto nam ik tijdens een pasbeurt, de mouwtjes moeten nog omgezoomd worden.)

Plaats een reactie