de dag

Woensdag, een dag zoals een ander.

Wijsheid van de dag: een vlieg heeft geen schouders (zomaar uit het niets aangeboden door Nora).

Uitstap van de dag: een fietstochtje naar de tandarts! Zo'n uitjes vind ik maar niets (om maar niet te zeggen dat ik een grondige hekel heb aan tandartsen, gelukkig is de verstandhouding bengels - tandarts beter. Amper 8 km ver (H/T), 2 valpartijen, een hele reeks acrobatische toeren op de vélo en 3 goedgekeurde gebitjes later zijn we terug thuis. Heelhuids.

Crisis van de dag: grijpgrage kinderhandjes laten een nieuw, boordevol potje felgele nagellak vallen. Gevolg: felgele tegels, stoel, tafel, muur ... maar géén gelakte kindernageltjes.

Detail van de dag: op het potjes nagellak stond 'met speciaal ontwikkelde formule: snelle droogtijd'. U mag het van mij aannemen, die fabrikant hoeft niet meteen een claim te verwachten of een product-recall organiseren.

Lolletje van de dag: laat het ons omschrijven als een ... euch... late aprilvis - hilariteit alom! Dankjewel Marth!

Snif-waar-is-mijn-zakdoek moment van de dag: mamaatje, jij bent de allerliefste! Gevolgd door 3 spontane kussen, 3 mega knuffels en 3 mooie tekeningen van mijn bengels!

Rustmoment van de dag: 10 minuten de krant lezen en genieten van een heerlijk kopje koffie om daarna verrast te worden met bloemensoep! Hoe attent! Ook al stripten ze bijna een volledige plant ...

Woensdag, wàt een dag. Op naar donderdag. :-)

Plaats een reactie