Lezen is leuk!

We gaan naar de bib en nemen mee ... 3 enthousiaste leesbeesten!

Marth is een stripfan, houdt van spannende boeken en neust graag in weetjesboeken over dieren.

Ook voor Fien is leren lezen een feest. Binnenkort komen de eerste AVI boekjes aan bod (boekjes op maat voor de beginnende lezertjes). Samen met Nora is ze dol op leuke kinderboekjes, ze laten hun fantasie de vrije loop en zo wordt elk verhaal een boeiend avontuur. Momenteel is hun favoriete boek De spin die veel scheetjes laat. :-)

Volgende maand starten de voorleesmomenten voor de kleuters en de leerlingen van het 1ste leerjaar van KJV opnieuw. Dààr kijken ze al naar uit!

Regelmatig nemen we ook luisterboeken mee naar huis. Zo'n luisterboek is ideaal voor in de auto. Ons favoriete boek is De wilde zwanen. Hier kan je luisteren naar een fragment uit het boek. Geen saaie vertelling maar een sprookje in een moderne verpakking met een hoge dosis humor. (Ook voor volwassenen: woordspelingen en dubbele bodems- super!) De wilde zwanen' is een heel aangename verrassing voor klein én groot!

We gaan naar huis en nemen mee ... een hele stapel: 3 leesboeken,  5 kinderboekjes 3 stripverhalen, 2 luisterboeken en 1 kookboek. Voor elk wat wils dus!

Plaats een reactie