Het sprookjesbos

Vrijdagavond. Marth staat klaar om op avontuur te vertrekken want het is zover: de KSA gaat opnieuw op weekend! Ongeduldig om de wondere wereld van het sprookjesbos te ontdekken, op zoek te gaan naar een schat met gouden munten of naar mysterieuze torenkamers, paardenstaartladders en misschien wel een knappe prins. Het sprookjesbos lonkt en mijn sloeber heeft er zin in!

Zondagnamiddag. Met een pijl en een boog (gemaakt van takken en touw) in de hand komt ze aangerend. Enthousiast volgen er enkele (wilde) verhalen en worden we mee op sleeptouw genomen om enkele knutselwerkjes te bewonderen.

Zondagavond. Tijd om de koffer te legen en de wasmachine te vullen! De vuile kledingstukken zijn een stille getuige van een plezierig weekendje. De nog steeds propere washandjes én handdoeken bewijzen dat het verblijf in het sprookjesbos echte een topper was! ;-)

Plaats een reactie