Ditte

De klik was er: I love Ditte! Het patroon sprak me onmiddelijk aan: stoer en lief tegelijkertijd. Per toeval vond ik hier het ideale stofje: ook stoere en lief tegelijkertijd. In mijn hoofd leek het alvast al een ideale match!

Tijdens de paasvakantie ging ik aan de slag. Het uittekenen van het patroon bleek een hele klus: véél patroondelen. Ook het naaien, het strijkwerk tussendoor en het doorstikken nam heel wat tijd in beslag.

Nadat ik het rokdeel aan het bovenstuk zette, sloeg de twijfel echter toe. Ik maakte me wat zorgen over het effect van de rimpels. Even nam ik me voor om er een A-lijn rok aan te zetten. Net op tijd besefte ik dat het kleedje dan wel héél hard zou gaan lijken op dit kleed, dus de rimpels bleven. Een goede beslissing blijkt achteraf!

Traditiegetrouw wordt de afwerking hier af en toe wat uitgesteld. Vorige week werden er eindelijk knoopjes aangezet. De witte drukknoopjes leken me een leuke eyecatcher! Ik ben alvast tevreden met het resultaat.

Plaats een reactie