Simple as that - updated!

Een pattern hack, dàt is het! 't Kleedje voor Marth is een mix van twee patronen uit Ottobre en een mix van stoffen: tricot (bovenstuk) en licht katoen (rokdeel). Het patroon van het bovenstuk kreeg de naam Simple as that en dat was het inderdaad. Ik versmalde het patroon wat, de aangeknipte mouwen verhoogde ik en ook de lengte paste ik aan (achteraf gezien wijzigde ik dus véél).

De taille van het rokdeel Updated verlaagde ik want ik naaide een elastische tailleband tussen het boven- en onderstuk. De tailleband (glitter/zilver) kocht ik hier. Het sierlint komt uit mijn 'lintjesbak', een overschotje van een vorig (verkleed)project.

Nora's kleedje: pattern hack Be Cool (bovenstuk) en Color Block (rokdeel). Uit  2 vellen flexfolie (licht- en donkerblauw) knipte ik de visjes en mijn knopenverzameling zorgde voor de nodige oogjes en luchtbelletjes.

Love the sunny days!

Plaats een reactie