Teamwork: visjes in de zee!

Juni, het schooljaar zit er bijna op. De eindsprint is ondertussen ingezet. Juni staat meestal garant voor mooi weer. Helaas, de voorbije maand bleven de biniki's in de kast en het zwembad werd vooral gevuld met ... regenwater.

Geen pre-summer maar wel extra tijd om te knutselen dus! Eén groot knutselwerk samen maken leek me een goed idee: tijd voor teamwork!

Fase 1 Een schildersdoek wordt blauw geschilderd. Lekker verf mengen en schilderen/stempelen maar, gewéldig vinden ze het. Lege flacons krijgen een laagje papier maché. Het gekliederen blijft doorgaan. :-)

Fase 2 Een zee zonder schelpen en zand is ondenkbaar. De schelpencollectie van dochterlief wordt onderworpen aan een strenge collectie. Met zorg kiezen de meiden schelpen uit om 'hun zee' af te werken.

Fase 3: De vissen in wording krijgen enkele laagjes verf en kartonnen vinnen.

Fase 4: Met kleurrijke dopjes worden de gekke vissen afgewerkt.

Fase 5: Het eindresultaat!

Plaats een reactie